EU Logo

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Gradonačelnik i zamjenica posjetili su poduzetnike u Inkubatoru te gradilište novog Inkubatora kreativnih industrija

Novosti slika
Datum objave:

25.01.2019.

U Koprivničkom poduzetniku uz zamjenicu Kseniju Ostriž, radnom sastanku prisustvovala je Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika te poduzetnici koji za svoje poslovne prostore koriste zgradu Koprivničkog poduzetnika. Direktorica Poduzetnika istaknula je da je u 2018. godini osam novih poduzetnika otvorilo ured u Inkubatoru dok je bilo 5 do 6 dodatnih upita za prostor za koje nažalost u postojećem nije bilo mjesta. Izgradnjom novog Inkubatora, a čiji dovršetak se očekuje do ove jeseni, osigurati će se prostor za sve zainteresirane poduzetnike. Prisutni poduzetnici predstavili su svoje tvrtke i proizvode te poslovne rezultate koji su kontinuirano u rastu.

– Da nam je današnji Inkubator premali i da postoji veliki interes za prostorima u novom Inkubatoru, govori nam o sposobnosti i proaktivnim idejama i metodama kojima ste našli svoje mjesto pod poduzetničkim suncem i da Koprivnica polako, ali sigurnim koracima ide prema naprijed. Ono što je pred nama jest novi paket mjera poticanja poduzetništva kako bi vam dali više vjetra u leđa. – rekao je gradonačelnik prilikom obraćanja poduzetnicima.

Nakon sastanka u postojećem Inkubatoru, gradonačelnik je u pratnji zamjenice, direktorice i drugih suradnika, posjetio gradilište novog Inkubatora čiji dovršetak izgradnje se očekuje ove jeseni. Riječ je o investiciji teškoj gotovo 14 milijuna kn i 100% je financirana kroz Europski fond za regionalni razvoj. Iskazi interesa za najam prostora primaju se do 30. travnja 2019. na ovoj poveznici (http://www.inkubator.info/poziv-na-iskaz-interesa-za-koristenje-poslovnog-prostora-u-novom-inkubatora-kreativnih-industrija/), a prostori veličine od 13,70 do 38,65 četvornih metara moguće je zakupiti po subvencioniranoj cijeni od 7,50 do 30,00 kn po četvornom metru, ovisno o starosti poduzeća.

EU Logo Europski strukturni fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija Grad Koprivnica Koprivnički poduzetnik