EU Logo

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Bez Potpisani ugovori između Grada Koprivnice i tvrtki Hangar 18 d.o.o. i Labor d.o.o. za opremanje Inkubatora kreativnih industrija vrijednih preko milijun kuna

Novosti slika
Datum objave:

16.05.2019.

Vrijednost potpisanog ugovora s Laborom je 569.610,00 kuna bez PDV-a, dok je vrijednost ugovora s Hangarom 18 d.o.o. 342.462,19 kuna bez PDV-a. Kriterij za odabir ponuda bila je ekonomski najpovoljnija ponuda koja se izračunavala na temelju cijene i duljine trajanja jamstvenog roka.

Labor d.o.o. isporučit će namještaj i to radne stolove, stolice, kuhinje, ormare, sofe, fotelje te različite dodatke i dekoracije.

Hangar 18 d.o.o. isporučit će tehničku opremu i to laptope, printere, kopirke, projektore, telefone, fotoaparat, igrače konzole, mikrofone i  licence za software za digitalnu obradu fotografija, za 3D modeliranje i poslovno informacijski sustav. Rok za isporuku namještaja i tehničke opreme je 15.7.2019. godine.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, direktorica KC Poduzetnika Martina Mak, direktor marketinga Hangar 18 d.o.o. Mario Pintar i direktor Labor d.o.o. Branko Hegedeušić.

Završetak provedbe cijelog projekta je 01.09.2019. godine i tada se očekuje i useljenje u prostore novog Inkubatora.

EU Logo Europski strukturni fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija Grad Koprivnica Koprivnički poduzetnik